Dead Kennedys-Mutiny On The Bay: Dead Kennedys Live! From The San Francisco Bay Area


  • Artnr: MFO42905
  • På lager

Beskrivelse av artikkelen

A1 Introduction 0:22
A2 Police Truck 2:38
A3 Kill The Poor 3:05
A4 Holiday In Cambodia 4:30
A5 Moon Over Marin 3:35
A6 California Über Alles 4:30
A7 MTV - Get Off The Air 4:14
A8 Too Drunk To Fuck 2:54
B1 Goons Of Hazzard 4:07
B2 This Could Be Anywhere 4:22
B3 Forward To Death 1:10
B4 I Am The Owl 5:16
B5 Hellnation 3:00
B6 Riot 6:46