Ramones ‎– Sundragon Sessions(RSD2018)

2018,LP,180g,RSD2018,Numbered Edition,Sire

  • Artnr: R1 565638
  • På lager

Beskrivelse av artikkelen

A1 Glad To See You Go 2:15
A2 Gimme Gimme Shock Treatment 1:44
A3 I Remember You 2:23
A4 Oh Oh I Love Her So 2:08
A5 Carbona Not Glue 1:54
A6 Suzy Is A Headbanger 2:29
A7 Pinhead 2:29
A8 Now I Wanna Be A Good Boy 2:16
B1 Swallow My Pride 2:10
B2 What's Your Game 2:38
B3 California Sun 2:02
B4 Commando 1:56
B5 You're Gonna Kill That Girl 2:42
B6 You Should Never Have Opened That Door 1:52
B7 Babysitter 2:51
    Til kassen